latinica  ћирилица
12/07/2020 |  19:36 ⇒ 19:54 | Аутор: РТРС

Драган Богданић кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић (ВИДЕО)

Драган Богданић кандидат је СНСД-а за начелника општине Теслић, одлучено је на сједници Општинског одбора ове странке. У СНСД-у истичу да у Теслићу имају стабилан одбор и да су близу изборне побједе.
Теслић - локални одбор СНСД-а - Фото: СРНА
Теслић - локални одбор СНСД-аФото: СРНА

Досадашња власт довела је Теслић до статуса неразвијене општине, и ови избори су прилика да се то промијени, поручено је на сједници Општинског одбора СНСД-а у Теслићу.

Кандидат за начелника Драган Богданић на предстојећим изборима очекује подршку свих коалиционих партнера.

- Задатак нас је да дођемо до сваког грађанина, да објаснимо рјешења и да направимо бољи амбијент у Теслићу - рекао је Богданић.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик вјерује да је Драган Богданић добар избор. Истиче да актуелно општинско руководство никада није затражило реализацију пројеката који су битни за развој општине. Због тога је, каже, важна боља сарадња локалне и републичке власти.

- Требају нам људи који могу да прихвате идеје, који могу да отворено без оклијевања да нам саопште шта је потребно овом граду, а не да се покушава са позиције локалних начелника да се воде глобалне политичке битке - навео је Додик.

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић вјерује у изборну побједу ове партије у Теслићу. Тим би каже, локална власт почела да сарађује са републичком, на реализацији пројеката коиjм би се подстакао развој општине.

- Ми стрпљиво градимо свој пут у Теслићу зато што знамо колико је важно да се повеже са републичким властима и да коначно имамо некога да предлаже адекватне програме и пројекте, важне за живот грађана. Оно што видимо у Теслићу за вријеме ове локалне власти је укупна, тотална и континуирана деградација свега и свачега - категорична је Цвијановић.

Зоран Тегелтија, члан Извршног комитета СНСД-а каже да је ова партија већ два пута губила локалне изборе у Теслићу и нагласио како је сада вријеме да се то промијени и да СНСД направи бољу комуникацију са својим коалицијоним партнерима, тако што ће, како наводи, промијенити неке ствари унутар саме организације и изразио очекивање да ће СНСД бити најјача партија у Теслићу.

СНСД је увјерен у побједу на предстојећим изборима, и ово је странка која може да ријеши проблеме грађана Теслића, закључено је на сједници Општинског одбора.