X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
09/07/2020 |  08:09 | Извор: СРНА

Забрана превоза експлозивних материја на путу Дрињача-Милићи

На дионици магистралног пута на релацији Дрињача-Милићи данас ће бити забрањен превоз експлозивних материја, што је једна од безбједносних мјера поводом одржавања комеморативног скупа 11. јула у Поточарима у оквиру акције "Сребреница 2020", "Марш мира 2020" и пратећих манифестација.
МУП Републике Српске -
МУП Републике Српске

Забрана на овој релацији биће на снази од 15.00 до 22.00 часа на дионици магистралног пута на релацији Дрињача-Милићи, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Из МУП-а наводе да ће забрана бити на снази 10. и 11. јула од 00.00 до 24.00 часа на дионицама магистралних и регионалних путева Дрињача-Коњевић Поље-Милићи, Власеница-МЕЛ Луке, Коњевић Поље-Братунац, Дрињача-Братунац, Братунац-Сребреница, Сребреница-Зелени Јадар.

Забране се врше на основу наредбе коју је издао је министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач. Ова наредба на снази је четири дана, почевши од јуче.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за ове дане неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја, додаје се у саопштењу.