latinica  ћирилица
04/07/2020 |  17:36 | Аутор: СРНА

Ђокић честитао Дачићу на оствареном резултату на изборима

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић честитао је Социјалистичкој партији Србије /СПС/ на резултату оствареном на недавним изборима и изразио задовољство што је ова партија друга по снази у Србији.
Ђокић, Дачић и Антић у Београду - Фото: СРНА
Ђокић, Дачић и Антић у БеоградуФото: СРНА

Честитке на оствареном изборном резултату данас је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић пренио челницима СПС-а са којима је разговарао о међусобној сарадњи двије сестринске партије, а као министар енергетике и рударства и о развојним пројектима који се реализују у Српској и Србији.

Ђокић је истакао да су Србији, али и читавом региону, потребни стабилност, инвестиције, сарадња и развојни пројекти, саопштено је из СП.

- Због тога је од изузетне важности да су грађани Србије препознали и наградили актуелну политику коју предводе Александар Вучић и Ивица Дачић - истакао је Ђокић.

Ђокић се у Београду састао са предсједником СПС-а Ивицом Дачићем и потпредсједником странке Александром Антићем.

Дачић је изразио пуну подршку Ђокићу и СП, те поручио да партија, која је настала од неколико бивших чланова СП нема нити ће имати његову подршку.

- СП је само једна у Републици Српској, као што је само једна и у Србији, а заједно чинимо једну Социјалистичку партију српског народа са обје стране Дрине. Борићемо се против сваког вида узурпирања нашег имена и вриједности - рекао је Дачић.

Антић је истакао важност одржавања оваквих састанака и развијања даље сарадње између СПС-а и СП.