latinica  ћирилица
26/06/2020 |  10:38 ⇒ 14:46 | Аутор: СРНА

Јахорина: Љетна сезона почиње у недјељу - попуст од 30 одсто на све садржаје

Љетна сезона на Јахорини почеће у недјељу, 28. јуна, када ће посјетиоци имати попуст од 30 одсто на кориштење свих садржаја Олимпијског центра.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

- За љето су спремљене три нове атракције које ће бити распоређене на Пољицама и на језеру на врху планине. Нове љетне атракције биће пуштене у погон у првој половини јула. Јахорина ће поново прва у овом дијелу Европе имати нове адреналинске атракције за одрасле и дјецу - саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Током љета посјетиоци ће моћи искористити и бројне попусте на садржаје, а први је већ на дан отварања - 28. јуна када ће попуст износити 30 одсто,

- Затим слиједи попуст под називом `Замијени море за планину` од 16. до 19. јула, те од 27. до 30. јула попуст од 20 одсто под називом `Дани школараца`, док ће сваког 10. 20. и 30. у мјесецу под слоганом `Јахорина је чиста десетка` попусти на садржаје бити 10 одсто - наведено је у саопштењу.

У претходном периоду релизоване су промоције љетне сезоне на Јахорини у многим градовима у БиХ.

Од љетних садржаја на Јахорини посјетиоци ће, између осталог, моћи користити планински боб на шинама дужине 2,5 километара, који достиже брзину од 40 километара на час и један је од 10 највећих у цијелој Европи.