latinica  ћирилица
24/06/2020 |  11:07 ⇒ 11:09 | Аутор: РТРС

LC Waikiki долази у Градишку (ВИДЕО)

Долазак свјетског гиганта, фирме LC Waikiki, која је један од водећих модних брендова са преко 1.000 продавница у 45 земаља широм свијета, потврда је спремности и потенцијала Градишке.
Центрум централ парк (фото:centrum) -
Центрум централ парк (фото:centrum)

- Стратешка локација на граници са Европском унијом, највећи гранични прелаз у БиХ, приступ међународним тржиштима, уређена инфраструктура и повољно пословно окружење чине Градишку пожељним мјестом за инвестирање. Овај потенцијал Градишке препознали су бројни инвеститори што у значајној мјери има утицај на јачање привредне активности, посебно у области грађења, производње, трговине и услужних дјелатности. Завршетак моста на ријеци Сави, уз поменуто повољно пословно окружење потврђено стицањем БФЦ СЕЕ стандарда, отвориће нове перспективе развоја нашег града. Градишка је отворена средина на вратима Европске уније и свако ко жели да ради може наћи свој интерес и добродошао је - рекла је замјеница градоначелника Градишке Драгана Илић.

Долазак LC Waikiki потврђен је од стране управе Центрум Ретаил Парка, а ускоро ће се објавити и имена осталих свјетских брендова.

Отварање парка планирано је за 2021. горину, простираће се на 18.000 квадратна метра и представљаће најсавременији Ретаил парк у регији.