latinica  ћирилица
28/05/2020 |  15:58 | Аутор: СРНА

Честитка Радојичићу поводом крсне славе Бањалуке

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић честитао је градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу и свим грађанима крсну славу града - Спасовдан.
Небојша Радмановић - Фото: РТРС
Небојша РадмановићФото: РТРС

- Користим ову прилику да Вама, Вашим сарадницима, свештенству Парохије бањалучке и свим грађанима упутим најискреније честитке поводом крсне славе Града Бањалуке - Спасовдана - наводи се у Радмановићевој честитки.

Радмановић је истакао да се Бањалука, као административни, академски, економски, научни, културни и спортски центар Републике Српске, успјешно развија и напредује, показује отвореност за нове идеје и иницијативе које у највећој мјери одражавају интересе грађана.

Према његовим ријечима, примјетна је и похвална опредијељеност руководства Града да, кроз реализацију инфраструктурних и других пројеката, будући развој темељи на европским перспективама и савременим урбаним стандардима, саопштено је из Парламентарне скупштине БиХ.

Радмановић је навео у честитки да Бањалука у регионалним оквирима постаје препознатљива као економски, туристички, културни, спортски и образовни центар.

- Са жељом да и у наредном периоду наставите путем развоја и просперитета, изражавам Вам пуну подршку и желим много успјеха у даљем раду - наводи се у честитки предсједавајућег Представничког дома.