latinica  ћирилица
27/05/2020 |  11:27 ⇒ 11:28 | Аутор: РТРС

У Градишци најсавременији продајни центар у региону

У Градишци се отвара најсавременији продајни центар у региону. Центрум Ретаил Парк на 18.000 метра квадратна представиће до сад невиђену понуду свјетских марки са актуелним колекцијама одјеће и обуће.
Центрум централ парк (фото:centrum) -
Центрум централ парк (фото:centrum)

Сем понуде спортске и модне одјеће, дрогеријских и техничких роба, великог Пет и Вртног центра, понуду ће чинити и све за градњу, опремање и уређење дома чији је Центрум синоним у протеклих 20 година.

Поред познатих свјетских брендова који долазе у Градишку, у жижи интересовања је и додатни садржај који ће Центрум ретаил парк омогућити.

У оквиру комплекса налазиће се играоница и мултифункционални простор предвиђен за анимирање најмлађих, гдје је планирано организовање рекреацијских, едукативних И културних манифестација за дјецу и одрасле.

Кафићи и ресторан са разноврсном гастрономском понудом својом услугом пружиће освјежење и предах од забаве и шопинга.

Идеја је да се поред дневне, седмичне и викенд куповине, купцима омогући да квалитетно проведу цијели дан са својом породицом.

Центрумов Ретаил Парк једини је продајни центар ове врсте у Републици Српској, односно Босни и Херцеговини, повезан са ауто-путем Београд-Загреб, те од Загреба до Славонског Брода не постоји слично мјесто које је објединило шаролику асортиманску понуду са забавним садржајем.

- Отварање нових радних мјеста и прилика за запослење великог броја грађана, умањиће одлив наших људи у иностранство у потрази за запослењем. У периоду када треба уложити напор у опоравак од ситуације изазване пандемијом, овај пројекат ће се показати изузетно друштвено корисним. Ништа мање битан није и садржај који ће овај центар понудити грађанима. Од могућности куповине свега потребног за једно домаћинство и породицу, до забавног садржаја који овај парк нуди, као и доприноса уређењу саобраћајног прилаза граду, Градишка се од једног града развија у центар дешавања ове регије - напомиње Зоран Аџић, градоначелник Градишке.

Ретаил парк налазиће се на путном правцу који директно води од граничног прелаза са ЕУ, изградња ће отпочети ове године а у функцији ће бити у другој половини 2021.е године.

Више о будућем Центрум ретаил Парк-у можете погледати овдје.