latinica  ћирилица
23/05/2020 |  17:32 ⇒ 17:37 | Аутор: Б92

Звезда убједљива уочи старта Суперлиге (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде побиједили су данас Графичар са 4:0 у генералној проби пред старт Суперлиге Србије.

Изабраници Дејана Станковића одиграли су рутинску утакмицу и заслужено су побиједили филијалу у којој играју многи талентовани играчи који би у будућности могли да носе дрес клуба из Љутице Богдана.

Голове за црвено-бијеле постигли су Вукановић у 50, Милуновић у 78, Боаћи у 81. и Гајић у 85. минуту.

Звезду за шест дана очекује меч против Рада у 27. колу Суперлиге Србије у којем би могли да овјере титулу шампиона Србије.

Графичар је оставио одличан утисак у првом полувремену, међутим у другом је потпуно потонуо, црвено-бијели су то искористили и убједљиво славили.

Звезда је покушавала током првог полувремена, најбоље шансе имао је Ел Фарду Бен, међутим Чупић је добро бранио и мрежа је мировала.

Имао је и Графичар своје шансе у првом периоду меча, али је Борјан био на мјесту и послије првих 45 минута није било голова.

Одмах на старту другог полувремена услиједила је велика грешка Страхиње Ераковића. Талентовани штопер лоше је интервенисао и Вукановић је послао лопту у празну мрежу – 1:0. Играо се 50. минут.

Како је време пролазило тако је Звезда била све озбиљнија. На терену смо видјели и фудбалере попут Санога, Гаврића, Гарсије, Томанеа, који су унијели неку нову енергију и у завршници је потпуно сломљен отпор Графичара.

Милуновић је главом погодио у 78, као и Боаћи у 81, док је коначан резултат поставио Милан Гајић у 85. минуту. Гаврић је сјајно прошао по лијевој страни, а Гајић је снажним ударцем погодио за 4:0.