latinica  ћирилица
20/02/2020 |  11:33 | Аутор: СРНА

Инфосрпска: Прљави посао Станивуковића

Напади посланика ПДП-а, младог бањалучког тајкуна Драшка Станивуковића на потпредсједника Народне скупштине Републике Српске Соњу Караџић Јовичевић, ћерку бившег предсједника Републике Радована Караџића, дио је плана његовог дјеловања у наредном периоду који су му сугерисали његови страни ментори на "тренинзима" које има у Црној Гори, сазнаје портал Инфосрпска из дипломатских извора у Сарајеву.
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net) -
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net)

- Остваривања овог плана, у коме ће се на тапету његових бестијалних напада наћи сви они који не дозвољавају да се Република Српска блати и покушава криминализовати и дискедитовати, кренуло је од напада на српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика па до тренутка када је Станивуковић циљано, по препоруци страних ментора, напао министра унутрашњих послова, легендарног борца отаџбинског рата Драгана Лукача, а затим и Соњу Караџић Јовичевић, прије свега, као ћерку Радована Караџића, једног од твораца Републике Српске - истиче се у тексту.

Према истом извору, "наредни на листи напада младог бањалучког тајкуна и посланика Драшка Станивуковића требало би да буде Дарко Младић, син генерала Ратка Младића".

- Тако Станивуковић, одрађујући прљави посао за своје стране менторе напада личности и чланове њихових породица, оних који су стварали и очували Републику Српску. Листу нових напада које ће добити од својих страних ментора који желе распад Републике Српске, Станивуковић ће добити на неком од наредних "тренинга" - наводи Инфосрпска позивајући се на дипломатске изворе у Сарајеву.