latinica  ћирилица
14/02/2020 |  17:55 ⇒ 17:56 | Аутор: Б92

Милинковић-Савић поново у жижи, Кежман доноси Лацију понуду од 80 милиона

Српски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић поново је једна од главних тема на Апенинима због могућег трансфера на љето.

Италијански медији пишу да је Интер обновио разговоре са менаџером Матејом Кежманом и спреман је да крене по потпис његовог клијента и бившег ђака Војводине.

Цијена испод које Лацио, односно предсједник клуба Клаудио Лотито неће да чује је 80 милиона евра, што није недостижно за Интер.

Други проблем је што је Милинковић-Савић такође на мети Јувентуса и Челсија, па зато "неразури" желе брзо да реагују и већ су успортавили контакт преко "трансфер мајстора" Ђузепеа Мароте.

Марота је српског фудбалера, прошле сезоне најбољег везисте у Серији А, хтио још и док је био у Јувентусу, јавна је тајна да је његов велики поштовалац и жели коначно да заврши трансфер, посебно што у Интеру сматрају да би се идеално уклопио у систем 3-5-2 тренера Антонија Контеа.

Цијелу причу из прикрајка прати и Пари Сен Жермен, коме је на љето такође неопходан везиста са великим потенцијалом.

До сада је Лотито одбијао све понуде за Сергеја, чак и у износу од близу 100 милиона евра, али  многи мисле да је наредни прелазни рок идеалан тренутак за трансфер из Рима.

Само да ли у Интер? Путем којим су некад ишли Синиша Михајловић и Дејан Станковић...