latinica  ћирилица
23/01/2020 |  07:49 ⇒ 11:06 | Аутор: srpskainfo.com

Михајловић на удару због изјаве, добио гнусне увреде

Дијелу италијанске јавности није се допало што је Синиша Михајловић јавно подржао лидера Лиге сјевера, политичара Матеа Салвинија.
Синиша Михајловић - Фото: Getty Images
Синиша МихајловићФото: Getty Images

Српски тренер је подржао Салвинијеву странку која се бори за власт у регији Емилија-Ромања у којој је и град Болоња, чији фудбалски тим тренира Михајловић.

- Има мој глас и надам се да може да побиједи. Срели смо се прије неколико дана. Дуго се знамо, пријатељи смо још из Милана и допада ми се његова одлучност, снага и борба. Матео је човјек који оно што обећа то и уради - казао је медијима на "чизми" Србин.

Такав политички излет, односно подршка једном политичару, није се допао онима који нису за опцију коју би у овај регион донио Салвини. Михајловић је због јавне подршке добио велики број гнусних увреда, а међу њима посебно се истакла она која је везана за здравствено стање српског тренера.

На репертоару биле су сљедеће увреде: "српски националиста који је био привржен Слободану Милошевићу и Жељку Ражнатовићу", "заслужио си канцер"...

Салвини и Михајловић су велики пријатељи, политичар је Србину међу првима пружио помоћ када је објавио да болује од леукемије, док му је упутио и комплимент када се након 40 дана лијечења вратио послу.