latinica  ћирилица
19/01/2020 |  15:06 | Аутор: Б92

Ребић у судијској надокнади донио побједу Милану

Фудбалери Милана су резултатом 3:2 побиједили Удинезе на "Сан Сиру" у утакмици 20. кола италијанске Серије А.

Милан је прије овог кола имао само бод више од Удинезеа, а ова два ривала пружила су сјајну фудбалску представу у "граду моде".

Утакмица само што је почела и већ је Удинезе стигао до вођства, када је у 6. минуту Јенс Стригер Ларсен постигао погодак и донио велику радост гостима.

Удинезе је био конкретнији у том првом дјелу игре, да би се у других 20-ак минута првог полувремена и Милан пробудио и заиграо доста боље, али до изједначења нису могли.

Када је почело друго полувријеме, Анте Ребић је у игру ушао умјесто Ђакома Бонавентуре и то се испоставило као фантастичан потез Стефана Пиолија, пошто је Ребић само два минута касније донио Милану изједначење.

Иницијатива росонера се итекако исплатила, па је Тео Ернандес у 71. минуту донио потпуни преокрет. То ипак није било све пошто је Кевин Лазања у 85. минуту постигао и други гол за Удинезе и креирао праву драму.

Све је личило на то да ће Удинезе откинути бодове Милану, али је Анте Ребић у судијској надокнади поново био одлично постављен и у 93. минуту утакмице донио велику побједу Милану.