latinica  ћирилица
10/01/2020 |  16:25 | Аутор: РТРС

Продужен први круг гласања за MAC: Номинујте своју Јутјуб звијезду

Ближи се финиш првог круга гласања за Bioxgn MAC, а интересовање гласача је премашило сва очекивања: више од милион онлајн гласова до сада је пристигло путем сајта musicawardsceremony.com. Гласачи из свих земаља свијета дали су гласове својим фаворитима, распоређеним у 17 категорија.
Номинуј јутјуб звијезду (фото:musicawardsceremony.com) -
Номинуј јутјуб звијезду (фото:musicawardsceremony.com)

Због огромног интересовања, први круг гласања биће продужен до 15. јануара, а сви који су до сада гласали, добијају могућност за још 10 онлајн гласова по категорији, најављују организатори.

Тренутно је у конкуренцији више од 600 нумера, а најбоље рангиране према гласовима публике улазе у другу фазу гласања.

Друга фаза гласања за Bioxgn MAC доноси и једну новину – нову категорију! Пратиоци MAC Инстаграм профила www.instagram.com/p/B7EJ7U8Jck9/ до 15. јануара могу номиновати своју омиљену Јутјуб звијезду, а у другом кругу гласања и номиновани из те категорије надметаће се за престижно MAC признање.

Категорија Јутјуб звијезда уводи се као подршка младим извођачима који нису старији од 21 године, а Инстаграм пратиоци који их номинују добијају могућност да освоје ексклузивне VIP улазнице за церемонију 27. јануара у београдској Штарк Арени.