latinica  ћирилица
05/11/2019 |  19:39 | Аутор: БЕТА

Поћетино: Дошли смо у Београд по три бода

Тренер фудбалера Тотенхем Маурисио Поћетино рекао је да његова екипа у предстојећи меч против Црвене звезде улази с великим поштовањем према ривалу.

Он је истакао и да за циљ има освајање три бода.

- Звезду изузетно поштујемо, али нама је циљ да одиграмо најбоље могуће, поготово на стадиону који то тражи од нас. Вјерујем да ће бити велика борба, јер ће и атмосфера бити таква - рекао је Поћетино новинарима у Београду.

Тотенхем ће сутра гостовати у Београду екипи Црвене звезде у четвртом колу Лиге шампиона.

- Мислим да је за свакога долазак на овај стадион нова ситуација. Чули смо много тога о овом стадиону и атмосфери која се прави. Знамо да Звезда знатно боље игра пред својим навијачима. Гледали смо и како је Ливерпул прошао овдје прошле године, а они су једна од најбољих екипа у Европи - казао је Поћетино.

На питање колико је битна сутрашња утакмица за његову екипу, с обзиром на то да у првенству Енглеске нису у завидној ситуацији, као ни у Лиги шампиона, Поћетино је нагласио да је освајање три бода приоритет.

- Врло је тешко послије изгубљеног финала у Лиги шампиона вратити екипу на исти ниво. Јувентус је био у сличној ситуацији 2016. године, а најбољи су тим у Италији. Са нама је исто тако - рекао је тренер Тотенхема.