latinica  ћирилица
02/11/2019 |  16:37 | Аутор: СРНА

Источно Сарајево: Заврнуо вентиле и прекинуо снабдијевање водом

Више насеља на подручју Источног Сарајева остало је данас без воде када је приликом извођења радова на стамбено-пословном објекту у Улици војводе Радомира Путника прекинута доводна водоводна цијев, а власник самоиницијативно затворио главне водоводне вентиле на Бијелом пољу, саопштено је из предузећа "Водово и канализација".
Вода - Фото: РТРС
ВодаФото: РТРС

Водоснабдијевање је прекинуто у насељима Доње Младице, Добриња, Кула, Војковићи, Горњи Которац и Крупац.

- Све екипе водовода, као и надлежна комунална полиција су на терену, и раде на отклањању проблема - кажу у "Водоводу и канализацији".

Из овог предузећа су објаснили да је фирма "Фиеста" приликом извођења радова на стамбено-пословном објекту прекинула доводну водоводну цијев у улици Војводе Радомира Путника /преко пута хотела Београд/, гдје је дошло до истицања велике количине воде.

У овом комуналном предузећу су навели да је без знања њихових радника власник објекта самоиницијативно затворио главне водоводне вентиле на Бијелом пољу.

С обзиром на то да је већ отежано водоснабдијевање додатно нарушено, из "Водовода" не могу са сигурношћу да кажу када ће доћи до стабилизације у водоснабђевању.

Из предузећа "Водовод и канализација" Источно Сарајево моле све потрошаче за разумијевање и стрпљење.