latinica  ћирилица
07/10/2019 |  16:28 ⇒ 20:13 | Аутор: РТРС

Срећа закуцала на права врата: Трећи стан отишао у руке Бојана Милиновића

Након избјеглиштва и губитка оца у протеклом рату , срећа је ушла у дом Милиновића, захваљујући учешћу у наградној игри Владе Републике Српске. 29-годишњи Бојан добитник је трећег стана у наградној игри "10 рачуна изброји и стан освоји".

Бојан Милиновић је фудбалер Слоге из Трна, запослен је на бензинској пумпи. Живи са мајком и братом, у кући коју су саградили као породица погинулог борца. Мајка има чему да се радује. Једног сина жени у суботу, а другом је срећа ријешила животно питање.

Једна од стотинак коверата које је послао на адресу "10 рачуна изброји и стан освоји" била је довољна да се славље настави, па није ни чудо што у ТВ преносу нисмо успјели успоставити телефонску везу с Бојаном. Телефон му био блокиран позивима и порукама, којих је само на друштвеној мрежи вајбер у једном тренутку било више од 400.

- Још сам у шоку, славио сам и гледао Борац. Ето, срећа се осмјехнула и мени - каже раздрагани Бојан који је до дубоко у ноћ са породицом и друштвом славио неочкиван добитак.

У највећој наградној игри у Српској, још један стан на адреси Карађорђева 79 чека новог власника, па уколико нисте учествовали - још није касно. Наредно извлачење је 13. октобра.