latinica  ћирилица
06/09/2019 |  22:11 ⇒ 22:13 | Аутор: СРНА

Распуштен ГО ПДП Добој, Васиљевић повјереник

Градски одбор ПДП-а у Добоју распуштен је, а за повјереника је именован Слободан Васиљевић који има пуно повјерење и подршку ПДП-а да у локалној Скупштини дјелује опозиционо, рекао је вечерас предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.
Бореновић и Црнадак у Добоју - Фото: СРНА
Бореновић и Црнадак у ДобојуФото: СРНА

Бореновић је оцијенио да је Добој специфична средина у којој неће бити нимало једноставно бити опозиција, али да је то исправна одлука.

- У Добоју је потреба да постоји корективни политички фактор са људима који ће сасвим отворено и критички указати на изазове са којима се овај град сусреће и да утиче да власт боље ради свој посао - изјавио је Бореновић новинарима у Добоју.

Он је навео да је Предсједништво ПДП-а 30. августа донијело одлуку о распуштању Градског одбора ПДП-а Добој због поремеђаја у функционисању овог одбора и да је именован повјереник.

Одборник ПДП-а у добојској Скупштини Слободан Васиљевић рекао је да ПДП у Добоју тренутно ради двије паралелне ствари које се односе опозиционо политичко дјеловање, те активности на реконструкцији и оснаживању градског одбора како би се у раду приближио грађанима.