latinica  ћирилица
21/08/2019 |  08:00 ⇒ 17:30 | Аутор: РТРС

ТВ турнир шампиона: Шартр-Татран Прешов (РТРС, 17.30) и Извиђач-Војводина (РТРС плус, 21.00)

На 51. Међународном рукометном ТВ турниру шампиона Добој 2019. данас су на програму три меча. Наша телевизија преносиће два сусрета.
Рукометни ТВ турнир „Добој 2019.“: Шартр-Татран(Илустрација:РТРС) -
Рукометни ТВ турнир „Добој 2019.“: Шартр-Татран(Илустрација:РТРС)

На програму РТРС-а од 17.30 часова можете пратити сусрет Шартр-Татран Прешов, а на РТРС плус од 21.00 часова меч Извиђач-Војводина.

У 19.15 часова планиран је сусрет Слоге и Еурофарма.

Првог такмичарског дана екипа домаћина - Слога поразила је Пекинг из Кине резултатом 30:28, Еурофарм Работник из Битоља и Луцерн ремизирали су 24:24, док је бранулац титуле Татран Прешов побиједио Извиђач 34:16.

На Турниру, који ће трајати до 24. августа, учествује осам екипа које су подијељене у двије групе.

Осим домаћина - добојске Слоге, учествују Извиђач из Љубушког, Татран Прешов из Словачке, Војводина из Србије, Пекинг из Кине, Кринс из Швајцарске, Еурофарм из Сјеверне Македоније и Шартр из Француске.

Међународни рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју има вишедеценијску традицију и представља једну од најквалитетнијих и најцјењенијих рукометних приредби у региону и свијету.

На овом турниру наступали су Монпеље, Сиудад Реал, Нордхорн, Стеауа, Гумерсбах, ЦСКА, Барселона, Веспрем, Партизан, Пелистер, Црвена звезда, Металопластика, Загреб, Борац и други шампионски клубови.

Медијски спонзор Турнира је Радио-телевизија Републике Српске. На нашем програму свакодневно можете пратити два меча и хронику дешавања.