latinica  ћирилица
12/08/2019 |  08:10 | Аутор: Б92

Милошевић: Срамотна игра, ја сам искључиви кривац

Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да су његови фудбалери одиграли "срамотно" у утакмици против Напретка (2:2).

Милошевић је такође преузео кривицу за реми, 2:2, у четвртом колу Линглонг Супер лиге.

- Све честитке Напретку на игри. Наша игра је била срамотна и искључиви кривац сам ја, због свега. Нису момци криви, имају право на један лош дан. Ово је било срамотно али на мој рачун - рекао је Милошевић за телевизију Аренаспорт послије утакмице.

Партизан је два пута губио у Крушевцу, а на крају је освојио бод против Напретка, 2:2, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије.

"Црно-бијели" у четвртак у Турској играју реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европа против Малатије, а упитан да ли ће овај резултат утицати на тај меч, Милошевић је одговорио: "Не знам, видјећемо".

Тренер Напретка Предраг Роган задовољан је резултатом.

- Свесни смо гдје смо били прије ове утакмице, играти 2:2 против Партизана, а прије тога ми нисмо постигли ниједан гол, а они нису примили ниједан. Честитам момцима. Нисмо желили да пријетимо, али сам од играча инсистирао да буду храбри, да вјерују да могу да направе резултат. Били су храбри, све честитке - навео је он.

Двоструки стријелац у екипи Напретка био је Игор Ивановић, а његов тренер рекао је да је он талентован играч, али да треба времена да таленат преточи у квалитет.

Напредак је освојио први бод у четири утакмице, а Партизан из три меча има седам бодова.