latinica  ћирилица
15/06/2019 |  11:43 ⇒ 12:45 | Аутор: РТРС

Приједорчани воле позориште за једну марку

Позориште Приједор и ове године организује акцију у оквиру које ће цијена карте за представу бити једну марку. Циљ акције "Позориште за марку" је промоција театара.

У оквиру акције "Позориште за марку" глумци приједорског театра одиграће једну представу из актуелне сезоне и двије из претходних. Ова потез Позоришта Приједорчани дочекују са одушевљењем.

Као дио Приједорског љета културе, локално Позориште већ пет година организује акцију "Позориште за марку". Прилика је то и да приједорски театар прикаже преглед свог рада из ове и претходних сезона.

- Циљ нам је био да представу погледају и они људи који су евенетуално пропустили прилику током сезоне да то ураде и којима је, евентуално, у данашњим овим економским условима та цијена улазнице у позориште у редовном термима можда прескупа. То се у претходне четири године показало као добар потез и на представам које играмо у тој акцији имамо заиста много публике - истиче Зоран Барош, директор Позоришта Приједор.  

У оквиру ове акције у понедјељак ће бити одиграна представа "Покондирена тиква", у сриједу "Необично вече", а 26. јуна "Све о женама".