latinica  ћирилица
05/06/2019 |  18:47 ⇒ 06/06/2019 | 08:05 | Аутор: РТРС

РГ: Познат нови распоред - Ђоковић и Зверев сутра од 14.00 часова

Најбољи тенисер свијета, Новак Ђоковић, требало би да у четвртак око 14.00 часова изађе на терен против Александра Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса. Овај меч директно ће преносити РТРС.
Ролан Гарос: Ђоковић-Зверев - Фото: РТРС
Ролан Гарос: Ђоковић-ЗверевФото: РТРС

Српски и њемачки тенисер нису успјели у сриједу да одиграју меч, пошто киша непрестано пада и организатори турнира одлучили су да откажу данашње сусрете.

Организатори нису жељели да мијењају редосљед, па ће тако Симона Халеп и Аманда Анисимова изаћи први у четвртак на терен "Филип Шатрије".

Уколико киша не буде падала, дуел двије тенисерке почеће у 12.00 часова. Одмах послије њих, слиједи меч Ђоковића и Зверева.

Организатори ништа нису мијењали ни на терену "Сузан Ленглен". Медисон Киз и Ешли Барти играју од 12.00 часова, док ће меч Доминика Тима и Карена Хачанова почети послије њих.

Подсјећамо, у уторак су полуфинале у мушкој конкуренцији обезбиједили Роџер Федерер и Рафаел Надал, односно у женској Џоана Конта и Маркета Вондрошова.

Дуел Ђоковића и Зверева директно ће преносити РТРС, као и полуфиналне и финалне мечеве у обје конкуренције. Финале код  дама на распореду је у суботу, 8. јуна, док је мушки окршај дан касније, у недјељу, 9. јуна.