latinica  ћирилица
05/06/2019 |  16:35 ⇒ 18:56 | Аутор: РТРС

РГ: Киша одгодила меч Ђоковића и Зверева за сутра

Иако су требали данас играти меч четвртфинала Ролан Гароса, Новак Ђоковић и Александар Зверев ће на терен ипак у четвртак, јер у Паризу непрестано пада јака киша.

Дуел између Ђоковића и Зверева био је предвиђен за 15.30 часова, послије четвртфиналних мечева код дама (Халеп - Анисимова, Кејс- Барти), али од тога неће бити ништа, а разлог је киша која непрестано пада у Паризу.

Ипак, то није забринуло првог тенисера свијетра, којем по свему судећи одговорају падавине у Паризу.

 - Супер! Чекамо је. Против Штруфа ми је то одговарало. Саша исто има изузетно снажан сервис и уколико су мало тежи услови, ако је облачно као у прошлом мечу и пада кишица, бићу захвалан на томе, јер ће то успорити његов сервис што иде мени у корист - поручио је Ђоковић.

Новак је открио и да је спреман на могућност одлагања мечева због падавина, нешто што му се дешавало у прошлости.

- Не би било први пут. Кад се нешто први пут дешава, када немаш искуства у томе, онда не знаш како да се понашаш. Мени би то био 101. пут, морао бих да прихватим да је тако природа одлучила и онда да се спремам за даље - закључио је Ђоковић.

Дуел Ђоковића и Зверева, као и полуфиналне и финалне мечеве у обје конкуренције можете пратити у директним преносима на РТРС.