latinica  ћирилица
01/06/2019 |  08:16 ⇒ 13:20 | Аутор: novosti.rs

РГ: Ђоковић против Каруза (Пренос на РТРС)

- Заиста је занимљиво да ћу одиграти трећи меч против некога с ким нисам одиграо ниједан меч. Мислим да ми се то до сада никада није догодило у каријери на гренд слему - каже Новак Ђоковић

Меч који би требало да почне око 14 часова моћи ћете пратити на РТРС.

    Од данас на РТРС можете пратити све мечева Новака Ђоковића.

     Такође, у директним преносима на РТРС, биће сва четири полуфинална меча, мушки и женски

    ( четвртак 6.јун и петак 7.јун) као и оба финала ( субота 8.јун и недјеља 9.јун).

Поново ће Новак Ђоковић, и у 3. колу, данас, на готово непознатог тенисера, Италијана Салватореа Каруза (147).

- Заиста је занимљиво да ћу одиграти трећи меч против некога с ким нисам одиграо ниједан меч. Мислим да ми се то до сада никада није догодило у каријери на гренд слему - прокоментарисао је Новак.

Истиче да чак није имао прилику са њим ни да тренира.

- Погледао сам мало његов меч док сам чекао да изађем на терен. Не познајем пуно његову игру. То увијек може да буде опасно, јер такви играчи немају шта да изгубе. Имао је већ пет мечева, уигран је. Али, играм добро и ако будем и даље овако играо, мислим да су ми шансе веома велике да добијем сљедећи меч.

Карузо је у претходном колу направио велико изненађење побједом Жила Симона (26) у свега три сета.

- Биће веома мотивисан. Играћемо на једном од највећих стадиона и очекујем лијеп меч. Али, анализираћу га и припремићу се добро - додао је Новак.

На терену је и Душан Лајовић (30) против опасног Александера Зверева (5). Овај дуел је отворио данашњи дан, а биће то одлична прилика за реванш за прошлогодишњи пораз у пет сетова на Ролан Гаросу.

ДОБРО РАСПОЛОЖЕЊЕ

Ђоковић је јуче, добро расположен, тренирао са Миомиром Кецмановићем. Играо се тенис, али се и причало о музици, у опуштеној атмосфери. Све је то, пред крај, пратио и Новаков бивши тренер Борис Бекер. Њих двојица су, после тренинга, отишли на тренутак заједно, причајући о спорту, породици, дејци...

Одмах послије тога, Ноле се придружио свом тиму и Маријану Вајди, с којима је почео да кује тактику за данашњег противника.