latinica  ћирилица
20/02/2018 |  11:21 ⇒ 14:08 | Аутор: РТРС

Нестала Душица Божић из Лакташа

Душица (Марјановић) Божић из Лакташа, нестала је јуче у јутарњим часовима након што се из центра града упутила у непознатом правцу.
Душица Божић - Фото: РТРС
Душица БожићФото: РТРС

Посљедњи пут је виђена јуче у 9.30 часова у насељу Ада Лакташи. Породица је нестанак пријавила Полицијској станици у Лакташима.

Према изјави чланова породице, који су пријавили нестанак, Душица има 36 година, висока је око 160 центиметара, средње је грађе, свијетло смеђе косе, смеђе боје очију, а на себи је имала плаву јакну и црне чизме.

Моле се сви грађани, уколико уоче лице са овим описом или имају било какву информацију, да се јаве на број 065/856-529 или да обавијесте Полицијску станицу Лакташи на 051/536-010, или на 122.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука предузимају све потребне мјере и радње, ради проналаска Божићеве, саопштено је из ПУ Бањалука.

Одмах по пријави, полицијски службеници су почели потрагу ради проналаска несталог лица, а о нестанку је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. У потрагу је активно укључен и ронилачки тим Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске и Хеликоптерски сервис Републике Српске, наводи се у саопштењу.