latinica  ћирилица
15/06/2016 |  13:48 ⇒ 13:50 | Аутор: СРНА

Коалиција за Пале - кандидат за начелника општине Бошко Југовић

Представници Коалиције "Сложно за Пале", коју чине СНСД, Социјалистичка партија, Покрет за наш град, Савез за демократску Српску, Уједињена Српска и Еколошка партија Републике Српске, потписали су данас споразум о заједничкој кандидатури Бошка Југовића из СНСД-а за начелника општине Пале на предстојећим локалним изборима.
Коалиција за Пале - Фото: СРНА
Коалиција за ПалеФото: СРНА

Југовић је изјавио новинарима у Палама да је оптимиста и да је убијеђен да ће побиједити на локалним изборима, јер има велику подршку.

"Инсистираћемо да све партије које партиципирају у Коалицији постигну што бољи резултат, да би на крају имали квалитетну скупштинску већину", рекао је Југовић.

Он је истакао да ће се током изборне кампање залагати за рјешавање приоритетних локалних питања као што су сметљиште у Љубогошти, статус Топлане у Палама, однос према Јахорини, уређење инфраструктуре, те многи други пројекти који ће имати приоритет у наредне четири године.

Југовић је нагласио да СНСД и ДНС на локалном нивоу имају коректан однос, али да тренутно преговарају о неким отвореним питањима, укључујући и одређена кадровска рјешења, чије рјешавање зависи од ставова руководстава ових странака на републичком нивоу.

Он је изразио увјерење да ће се и ДНС придружити Коалицији "Сложно за Пале", када се ријеше та спорна питања.

Југовић је дипломиран инжењер електротехнике и извршни директор за област техничких послова у ЗП "Електродистрибуција" Пале.