latinica  ћирилица
19/04/2015 |  06:06 | Аутор: РТРС

РТРС обиљежава 23 године рада – почело емитовање РТРС ПЛУС програма (ВИДЕО)

Радио телевизија Републике Српске обиљежава 23 године рада, а емитовање новог програма РТРС ПЛУС почело је јутрос у 6.00 часова.
РТРС ПЛУС - Фото: Screenshot
РТРС ПЛУСФото: Screenshot

РТРС ПЛУС ће у најгледанијим и "комерцијалним" терминима, од 20 часова емитовати програмски квалитетан садржај из области културе, спорта, документарног филма и музике. Посебан акценат биће стављен на квалитетне домаће програмске садржаје којима ће се промовисати домаћи спорт, култура, као и рад и образовање студената Академије умјетности.

На програму РТРС ПЛУС сви љубитељи доброг филмског и серијског програма моћи ће у сталном термину петком и суботом, од 20.00 до 24.00 часа да гледају серије и филмове.

Погледајте видео гдје можете све гладати РТРС ПЛУС.

Прије 23 године, тачније 19. априла 1992. године, у тешким условима тадашњи радници поставили су темеље садашњој Телевизији. Свих протеклих година била је уз грађане Српске и информисала их о актуелним догађајима. Својим радом и квалитетом обећавају да ће тако бити и убудуће.

Данас, у савременим условима, са новом и модерном опремом, гледаоце могу очекивати бројне новине.

Погледајте и разговор са уредником ТВ Дневника 2 и емисије "Печат" РТРС-а Синишом Михаиловићем и уредником емисије "Бесједник" РТРС ПЛУС Бранимиром Ђуричићем.