latinica  ћирилица
Може и другачије
Емисија о уређењу ентеријера
Може и другачије
17:10
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Може и другачије

Циљ емисије је представити нове трендове у свијету дизајна, савјетовати грађане како да уреде свој животни простор са мање или више новца, како искористити старе ствари, намјештај и од њих направити нешто ново , освјежити простор, представити тржиште, материјале и опрему која је тренутно актуелна.

Емисија је истовремено поучна , инспиративна и забавна ,а поред екстеријера обрађујемо и теме везане за сезону екстеријера и хортикултуре . Кроз савјете стучних лица гледаоцима желимо да понудимо најприје савјет и идеје за уређење властитог дома .

У овој емисији показујемо различите технике преуређења , говоримо о материјалима које можемо користити , техникама , стиловима и постизању жељених структура . Свака емисија доноси мање иновативне пројекте кроз које можемо научити како на једноставан начин и уз мало новца преуредити свој дом . Дакле, циљ је прилагодити се нашим условима и показали безброј могућности за стварање атрактивног и изазовног ентеријера без превеликих финанцијских издатака . То су савјети у облику практичних стручних прича који имају за циљ олакшати уређење у сваком дому .

Наша екипа воли када имамо слободу при осмишљавању ентеријера - то је прилика да створимо нешто доиста оригинално, другачије и посебно. Осим тога, волимо осмишљавати мале животне просторе јер су врло захтјевни - искористити сваки центиметар на најбољи могући начин захтјева пуно труда и креативности.

Зато ако желите промјену свог животног простора, стана, терасе, дворишта али стално то одгађате јер сте несигурни у своје одлуке -Који год разлог да сте до сада имали, заборавите га и уз одабрану екипу емисије "Може и другачије " прионите на посао.

Уредница и ауторка емисије Аника Матић
Стални тим који ради на емисији сниматељка Гордана Бабић , расвијета Марио Паљевић и монтажерка Биљана Шева .

Емитовање недељом од 17.10 на РТРС -у сваких 14 дана и реприза РТРС плус недељом од 19.00 .

Редакција: Културни, образовни и религијски програм