X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм

20:00 | сриједа, 27. Мај
Проф. др Александар Милић
Учење, рад и етичност , водили су кроз живот нашег вечерашњег госта, проф Александра Милића, психолога. Некадашњи ђак Учитељске школе у Дервенти, који је као учитељ на пут извео само једну генерацију, основне студије завршио је у Сарајеву, постдипломске у Загребу , а докторске у Београду. Аутор је бројних научних радова, значајних за заштиту менталног здравља, а специјализовао је, између осталог, трансакционе анализе, форензичко вјештачење , мобинг и заштиту од мобинга, психофизиолошко испитивање примјеном полиграфа... Гдин Милић, који је и стални судски вјештак медицинске струке за област психологије и психијатрије и члан Друштва психолога Србије,човјек , који, како каже, не подноси да не зна и увијек жели да зна више, гост је вечерас у емисији ДВЧ.