X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Украдена љубав
Теленовела
Украдена љубав
17:35
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Украдена љубав

Монсерат је млада и лијепа богаташица, која је одувијек била окружена луксузом. Међутим, дозвољава да мајка Грасијела управља њеним животом - то је госпођа која ни по коју цијену не жели да изгуби углед и социјални статус, упркос томе што је њен супруг Лауро Мендоза на ивици банкрота.

Кријући се од манипулативне мајке, Монсерат се упушта у љубавну везу са маринцем Хосеом Луисом и не пада јој на памет да се уда за Себастијана де Икасу, богаташа којег јој је Грасијела намјенила. Са друге стране, Хосе Луис је свјестан да га Монсератина породица никада неће прихватити, јер нема шта да јој понуди.

Истовремено, Алехандро, који ради на оближњој хацијенди, сазнаје да је његов отац сурови богаташ Бенхамин Алмонте, који умире неколико минута након што му саопшти истину. Потресен због новонасталих околности, Алехандро те ноћи среће Монсерат, у коју се безнадежно заљубљује на први поглед.

Монсерат раскида веридбу са Себастијаном, што излуђује Грасијелу, која је у том браку видјела једини начин за спас од банкротства. Међутим, она врло брзо почиње да размишља о новом кандидату за зета, а када сазна да је Алехандро наследник покојног Дон Бенхамина, сматра да је савршена прилика за њену кћерку.

Очајна јер се плаши да би могла да остане на улици, Грасијела тражи финансијску помоћ од Алехандра. Он пристаје да јој помогне, под условом да му допусти да се удвара њеној кћерки. Прорачуната жена истог тренутка прихвата његов услов, обећавајући новопеченом богаташу да Монсерат никада неће сазнати за тај договор.

Недуго потом, Грасијела сазнаје да је њена кћерка у вези са Хосеом Луисом и уз помоћ сина Димитрија кује план да растави младе љубавнике, како би Алехандру ослободила пут до Монсератиног срца. Постиже да се Монсерат врло брзо разочара у свог вољеног, када га полиција оптужи за злочин који није починио.

Ситуација се компликује када Грасијела схвати да Монсерат не жели ништа са Алехандром, због чега је приморана да јој каже истину о финансијској ситуацији породице. Иако је свесна да ће тако погазити све своје принципе, Монсерат пристаје да се уда за Алехандра, не би ли своје најмилије спасила готово неизбјежне пропасти. Међутим, Хосе Луис је одлучан да се врати у њен живот и исприча јој истину о свему што се догодило, али стиже касно - његова драга сада је супруга Алехандра Алмонтеа. Сели се на супругово имање, а брак јој постаје пакао у коме влада неповјерење. Ипак, како вријеме одмиче, Монсерат схвата да се Алехандро мијења.

За то вријеме, бјежећи од правде, Хосе Луис се под туђим идентитетом запошљава као предрадник на Алехандровој хацијенди. Између двојице мушкараца одмах се рађа пријатељство, јер обојица имају исти поглед на свијет и цјене исте вриједности. Ова ситуација узнемирава Монсерат, која се не усуђује да супругу открије идентитет новог предрадника, јер не жели да је он остави, пошто се у међувремену заљубила у њега.

Монсерат, Алехандро и Хосе Луис мораће да се суоче са бројним препрекама које им је судбина намијенила, како би покушали да поврате оно што им је у прошлости живот украо: љубав и прилику да буду срећни. Најтеже ће бити Монсерат, која ће морати да донесе коначну одлуку и одабере мушкарца са којим жели да буде, слушајући само своје срце...

 Година: 2014

Земља: Мексико

Жанр: драма

Форма: теленовела

Режија:Klaudio Rejes Rubio, Serhio Katanjo

Сценариј: Huan Karlos Alkala

Улоге: Anđelik Bojer, Sebastijan Rulji, Luis Roberto Guzman, Danijela Kastro, Gretel Valdes... 

Редакција: Забавни програм