X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Бањалучка панорама
Бањалучка панорама
17:05
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

17:05 | петак, 20. Јануар
Зимске службе није изненадио снијег ове године- сва механизација на терену!
Од 1. фебруара требало би да поскупи и карта за градски превоз за 20 пфенига – новина би требало да буде и цјелодневна карта за све линије од 5 марака. Градска топлана позвала све дужнике из јавног сектора да измире дуговања од шест милиона марака да би сезона успјешно била приведена крају. Нови домаћи филм Санта Мариа дела Салуте – интригантна је прича о љубави једног од највећих пјесника српске књижевности Лазе Костића и Ленке Дунђерски - у хладне зимске дане нека вас угрије топла љубавна прича.
О ЕМИСИЈИ
Бањалучка панорама

Сваког петка седмични преглед дешавања у  граду! Ваш град , ваше теме , свакодневица обичних људи-довољан разлог да Бањалучка панорама увијек буде у служби грађана.

Занимљиви гости, талентовани, успјешни Бањалучани и многи други који могу да пруже позитиван примјер младима, имају прилику да буду представљени у нашој емисији.

Бањалука као привредни , универзитетски и културни центар Републике Српске  али и Град зеленила  музике ,спорта и младих -непресушни је извор тема које имају мјесто у једној од најстаријих емисија са традицијом на  нашој Телевизији.

Ако сматрате да ваша прича заслужује нашу пажњу  пишите на адресу blp@rtrs.tv

 Бањалучка панорама - увијек уз Вас!

 

Редакција: Информативни програм

Контакт: