latinica  ћирилица
Док село спава
Руска теленовела
Док село спава
18:30
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Док село спава

Док село спава     пон-пет 18.30

руска теленовела

 

Ово је прича о љубави. Љубав која је била слободна, страствена и необуздана. Није било ограничење за ово осјећање: ни социјални ни било који други диспаритет на њу није могао утицати...

Мариса је један од главних ликова. То је прелијепа млада жена Козак. Одгојио ју је брижни отац, који јој је испуњавао све хирове и жеље.

Судбина је спојила Марису и младог племића Степана. Степан стиже у селу Козака с вољеном дјевојком Аљоном да би је спасио од нежељеног брака с богатим и старим трговцем Петром Колевановом. Петр је истих година као и Аљонин отац. Међутим, њени родитељи мисле да је богатство младожење важније, те да би и они и њихова ћерка били срећнији.

Бјекство је уништило добро породично име и Аљона ће се сада тешко удати. Упркос томе, Колеванов је одлучио да пронађе Аљону и да је натјера на брак.

Док су се крили, Степан и Аљона су изнајмили кућу у селу гдје су се представили као брат и сестра.

На његову несрећу, Степан спасава Марису од смрти због њеног уплашеног коња. Дјевојка се заљубљује у свог спасиоца на први поглед и спремна је да га натјера са се ожени њоме по сваку цијену. Степан је одбија и Мариса жели да се освети. Али ово је тек почетак приче...

 

Редакција: Забавни програм