latinica  ћирилица
15/10/2024 |  10:15 ⇒ 10:51 | Аутор: СРНА

Прњавор: Подјела шест тона донираног брашна, од данас акција "Помозите да помогнемо"

Градска организација Црвеног крста Прњавор почела је дистрибуцију до крајњих корисника шест тона брашна које је донирала Влада Републике Српске, потврдио је Срни секретар прњаворског Црвеног крста Бојан Шипрагић.
Црвени крст Прњавор - Фото: СРНА
Црвени крст ПрњаворФото: СРНА

Он је рекао да је листа корисника утврђена у сарадњи са Центром за социјални рад и подјела брашна би требала бити завршена у наредна два до три дана.

Прњаворски Црвени крст од данас је покренуо и традиционалну, 20. хуманитарну акцију "Помозите да помогемо" ради прикупљања основних животних намирница и хигијенских артикала како би грађани који су у стању социјалне потребе што лакше пребродили предстојећу зиму.

Шипрагић је позвао све привреднике, а посебно оне фирме које се баве производњом хране, да донирају одређене количине својих производа и тиме помогну ову хуманитарну акцију.

"- аши суграђани, који такође имају жељу да се укључе у акцију, прехрамбене и хигијенске артикле могу донирати у просторијама Црвеног крста сваким радним даном од 7.00 до 15.00 часова - рекао је Шипрагић.

Акција "Помозите да помогнемо" траје до 15. новембра.