latinica  ћирилица
15/10/2024 |  08:44 ⇒ 08:48 | Аутор: РТРС

Атос банка трећу годину заредом пријатељ културе и партнер Градском позоришту Јазавац

Конференцијом за новинаре која је одржана у Градском позориште Јазавац најављен је Међународни фестивал глумца ЗАПЛЕТ 16, као и нова представа ГП Јазавац "Брачно савјетовање" којом ће бити отворен овогодишњи фестивал.
Конференција за новинаре о фестивалу - Фото: Уступљена фотографија
Конференција за новинаре о фестивалуФото: Уступљена фотографија

Атос банка Бањалука је и ове године покровитељ и пријатељ Градског позориште Јазавац и подршка још једном Међународном фестивалу глумца ЗАПЛЕТ, који из годину у годину премашује очекивања публике.

- Поносни смо што смо и ове године, трећу годину заредом поносни пријатељ културе и партнер Градском позоришту Јазавац. Наставак наше сарадње одражава нашу посвећеност подршци умјетности и култури у нашој заједници. Градско позориште Јазавац игра кључну улогу у промоцији умјетности и јачању културне сцене, а АТОС Банка ће бити и даље ту као значајан партнер у том процесу. Улагање у културу је улагање у будућност а ми као Банке ћемо бити ту култури најближи. Искористићу прилику да пожелим срећу у организацији Заплета, односно омиљеног дијела године већине нас. Радујемо се сјајним представа и сигурна сам одличном програму - изјавила је овим поводом Каролина Каралић, директор Службе маркетинга и комуникација Атос банке Бањалука.

Да добре ствари и сарадње не треба мијењати сагласни су и из Градског позоришта Јазавац, који су изразили велику захвалност Атос банци на подршци и на томе што већ трећу годину за редом препознају значај онога што они као позориште раде.

Атос банка Бањалука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности доприноси стварању бољег и напреднијег окружења за све нас.