latinica  ћирилица
12/10/2024 |  14:54 ⇒ 14:54 | Аутор: РТРС

Жижовић: Циљ је нова побједа

На Градском стадиону у Бањалуци, екипа Борца дочекује Вележ, а пролонгирани дуел првог кола WWИН Лиге БиХ нова је прилика да "црвено плави" пруже добру партију вриједну три првенствена бода.
Младен Жижовић (фото: ФК Борац) -
Младен Жижовић (фото: ФК Борац)

- Момци који изађу на терен иду на побједу која нам треба да ухватимо потпуни прикључак за врх табеле. Имамо одређених кадровских проблема, али и довољну ширину у екипи да можемо да одговоримо на сваки изазов. Знамо своје циљеве и желимо да се боримо за њих. - рекао је Младен Жижовић, шеф нашег стручног штаба у најави утакмице.

Осврнуо се и на наредног ривала.

- Вележ долази послије низа својих проблема, након лошег отварања сезоне и промјена тренера. Сигурно су мотивисани као и све остале екипе ове сезоне које играју врло мотивисано против Борца с разлогом, јер ми на добар начин представљамо бх фудбал у Европи и надам се да ћемо тако и наставити.” рекао је Жижовић који је још једном, у своје, али и у име ФК Борац, изразио саучешће породицама и пријатељима настрадалих у катастрофалним поплавама које су погодиле БиХ. Заиста нас је погодило све што се десило и желим још једном да изразим саучешће породицама и пријатељима настрадалих - рекао је Жижовић.

Утакмица почиње у 18.00 часова.