latinica  ћирилица
08/10/2024 |  12:23 | Аутор: СРНА

Ћурић: Настављамо пројекте за још снажнији град

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић, који је на изборима добио највише гласова за наредни мандат, изјавио је Срни да су суграђани препознали досадашњи рад, те да ће градске власти наставити са развојним пројектима како би град био још снажнији и љепши.
Мирко Ћурић - Фото: РТРС
Мирко ЋурићФото: РТРС

Ћурић је рекао да заједно са сарадницима наставити да ради и резултатима потврдити да брига о проблемима грађана за њих траје стално, а не само 30 дана током избора и кампање.

- Тако ће бити и у наредном периоду, настављамо са програмима подршке породици, инфраструктурним пројектима - најавио је Ћурић

Он је захвалио грађанима Требиња за подршку, те напоменуо да је до сада било двије трећине подршке СНСД-у и коалицији окупљеној око те странке, а сада ће то да буде три четвртине.

- То је значајно већи проценат, највећа је побједа коалиције до сада. Управо то омогућава да можете да радите и доносите одлуке које се предлажу - навео је Ћурић.

Он је додао да је то један од доказа да се исплати радити.

- Требиње је препознало то и у наредном периоду настављамо да радимо да Требиње буде још чвршће, снажније и љепше - поручио је Ћурић.

Коментаришући резултате опозиционих странака, Ћурић је рекао да је евидентан пад, те да је то по заслузи.

- Увијек је била прича, како посијете, тако ћете и пожњети. Тако и они, служили су се свим и свачим, покушавали да обману јавност, али ето, Богу хвала, слободно могу да кажем није им успјело, јер је све то кратког даха - рекао је Ћурић.

Он је навео да ће се тек видјети шта је ко имао за намјеру, те да су поједини одустали од њих, јер виде да су вођени неким путем, који је поједине опозиционе партије угасио у Требињу.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња Мирко Ћурић освојио је, према прелиминарним резултатима ЦИК-а БиХ на основу обрађених 89,58 бирачких мјеста, 8.288 гласова /53,73 одсто/ у односу на противкандидата Лазара Радана /Листа за правду и ред/ 6.976 /45,23 одсто/.