latinica  ћирилица
07/10/2024 |  17:58 ⇒ 18:06 | Аутор: РТРС

Грмуша: Хвала Бореновићу што је увијек знао боље од мене да истакне разлику између мог и њиховог поимања политике и живота

Поносан сам на све што сам урадио док сам био члан ПДП и све бих поновио опет, написао је Милко Грмуша реагујући на изјаву предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића да ће због јавно пружене подршке током изборне кампање кандидату Народног фронта за градоначелника Бањалуке Јелени Тривић бити искључен из странке.
Милко Грмуша - Фото: РТРС
Милко ГрмушаФото: РТРС

- У кључне програмске акте сам уложио оно најбоље од себе и хвала обичним и поштеним члановима ПДП што су то препознали и поштовали. Увијек сам говорио, а кажем то и сад, да су обични чланови ПДП у огромној већини сјајни и поштени људи и била ми је част да сарађујем са њима - написао је Грмуша на друштвеној мрежи Икс.

Истакао је да је више пута дао оставке на партијске функције кад се није слагао са напуштањем основних програмских и вриједносних принципа ПДП, а задњи пут прије три мјесеца.

- Поштујем ову одлуку руководства ПДП и хвала Бореновићу што је увијек знао много боље од мене да истакне разлику између мог и њиховог поимања политике и живота. Желим свима у ПДП све најбоље, а ја ћу наставити да радим у приватном сектору, живићу од своје плате и заступаћу све оне исте ставове као и до сад - поручио је Грмуша.