latinica  ћирилица
07/10/2024 |  12:10 ⇒ 12:20 | Аутор: СРНА

Отац пријавио полицији да је затекао тијело кћерке у кући

Мушкарац /64/ пријавио је полицији да је у породичној кући у Тузли пронаша тијело своје кћерке /31/, а током увиђаја је утврђено да је имала повреде на потиљку.
Полиција ФБиХ - Фото: РТРС
Полиција ФБиХФото: РТРС

Из Управе полиције МУП Тузланског кантона саопштено је да је полиција, након примљене пријаве јутрос у 1.15 часова, изашла на лице мјеста, потврдила наводе пријаве и обавијестила дежурног тужиоца тужилаштва Тузланског кантона.

Кантонално тужилаштво је саопштило да дежурни тужилац и полиција обављају увиђај у кући гдје је пронађено тијело женске особе Ф.М. /31/ у тузланском насељу Тушањ.

Како је саопштено, током увиђаја је утврђено да је жена имала повреде на потиљку. Издата је и наредба за обдукцију тијела како би били утврђени тачни узроци смрти.

У току су истражне радње с циљем утврђивања околности које су довеле до смрти ове особе.

Федерални портали незванично сазнају, да је ријеч о злочину, који је, највјероватније починила мајка 31 -годишњакиње. На  мјесту догађаја пронађена су њена два опроштајна писма, али и предмет којим је вјероватно почињен злочин. Сазнаје се да је ријеч о чекићу.

У кући, у којој је живјела са кћерком, није пронађена мајка и за њом од јутрос траје полицијска потрага, а све расположиве  јединице су на терену у Тушњу.

Дјевојка која је убијена, како преносе федерални портали, била је тешки болесник.