latinica  ћирилица
06/10/2024 |  21:45 ⇒ 22:12 | Аутор: РТРС

Цвијановић: СНСД показао своју снагу (ВИДЕО)

СНСД је показао своју снагу, као најјача политичка странка у Српској и БиХ, рекла је Жељка Цвијановић потпредсједница СНСД-а.
Жељка Цвијановић - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Жељка ЦвијановићФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Каже да је СНСД странка показала да је најдоминантнија организација у Републици Српској, као и да је данас показала да је партија будућности, не само садашњости.

Честитала је свим градоначелницима и начелницима гдје је побједа СНСД извијесна

Она је рекла да је поносна на кандидате СНСД-а који ће бити у локалним скупштинама.

- Прикључујем се честиткама и Драшку Станивуковићу. Ми смо имали најбољу политичку понуду. Доктор Никола Шобот је био добар и добро водио кампању, разговарао са људима и био препознат као неко ко има јасну визију Бањалуке - рекла је Цвијановићева вечерас новинарима у Бањалуци.

Каже да је СНСД желио да Шобот добије прилику да конципира Бањалуку онако како је ова партија то сматрала да треба да се ради.

- Сматрали смо да треба водити рачуна о градској средини и приградским подручјима, и изостале су многе интервенције у овоме у протеклом периоду. Оптимистично смо ушли у ову кампању и сматрали да је Никола Шобот, са својом каријером, као млад човјек, неко ко има добру визију Бањалуке - истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је додала да су и активисти СНСД-а изнијели све на својим леђима, те захвалила предсједнику странке Милораду Додику.

- Вријеме је пред нама и показаће се у свакој заједници да ли су направљени прави избори. Ондје гдје су кандидати СНСД-а, наравно да су то прави избори - закључила је Цвијановићева.