latinica  ћирилица
05/10/2024 |  18:03 ⇒ 19:30 | Аутор: РТРС

ДНЕВНИК 2: Апокалиптичне кадрове из Јабланице и потресне приче преживјелих доноси екипа РТРС-а

Вечерас у Дневнику 2 гледајте:
Дневник 2 - Фото: РТРС
Дневник 2Фото: РТРС

- Апокалиптични кадрови из Јабланице. Поплаве и клизиште затрпали куће, избрисали насеља. Потресне приче преживјелих доноси екипа РТРС-а.

- Солидарност и помоћ Републике Српске становништву Федерације. Припадници Цивилне заштитите у потрази за несталима. Влада у понедјељак одлучује о Дану жалости.

- Сутрашњи локални избори одгођени у четири општине у Федерацији погођене поплавама. На сајту ЦИК-а провјерите гдје и како можете гласати.

- Сарадња Српске и Србије на највишем нивоу захваљујући предсједницима Милораду Додику и Александру Вучићу. Историјска Декларација Свесрпског сабора акт будућности Срба.

- Додик за швајцарски недјељник "Велтвохе": Српска не жели сукобе, већ враћање права гарантованих Дејтоном и Уставом БиХ.

Званичници Српске на освештању темеља Цркве Светог Пантелејмона у комплексу Универзитетског клиничког центра у бањалучком насељу Паприковац.

- Изградња Хидроелектране Дабар неће стати ни у зимском периоду. Највећи хидроенергетски пројекат у посљедње три деценије на мрежи ће бити 2027. године.

Дненик 2 од 19.30 часова пратите и на овом ЛИНКУ.