latinica  ћирилица
02/10/2024 |  10:23 | Аутор: РТРС

Атос банка уз ФК "Радник" из Бијељине

Атос банка а.д. Бањалука и ФК "Радник" из Бијељине озваничили су сарадњу која представља нови корак ка јачању локалног спорта и заједнице.
Атос банка подржала ФК "Радник" из Бијељине - Фото: Уступљена фотографија
Атос банка подржала ФК "Радник" из БијељинеФото: Уступљена фотографија

Наиме, као друштвено одговорна финансијска институција Атос банка је препознала је рад и потенцијал овог фудбалског клуба, који на најбољи могући начин представља једну од вриједности које Банка његује, а то је спорт.

- Поносни смо што смо у прилици да подржимо ФК "Радник" из Бијељине, јер на овај начин као друштвено одговорна финансијска институција не улажемо само у спорт већ и у заједницу. Наша сарадња обухватиће различите активности и пројекте који ће допринијети развоју фудбала и спортског духа у Бијељини. Заједно ћемо радити на промоцији спорта, те ћемо на овај начин подстицати младе људе да се баве спортом - изјавили су овим поводом из ове банке.

Из Фудбалског клуба "Радник" захвални су на подршци која је стигла из Атос банке.

- Овом приликом желимо да се захвалимо Атос банци, која је препознала значај нашег клуба и свега што ми радимо. Сарадња са Атос банком представља нови корак ка јачању локалног спорта и заједнице генерално. Сигурни смо да ћемо заједно остварити многе успјехе и допринијети развоју младих фудбалера, те унаприједити све на чему радимо - изјавили су овим поводом испред ФК "Радник" Бијељина.