latinica  ћирилица
01/10/2024 |  21:49 | Аутор: РТРС

СП Бијељина: Листа младих, школованих и поштених људи

Носилац одборничке листе Социјалистичке партије за Скупштину града Бијељина Недељко Јовић рекао је да је листа кандидата ове странке убједљиво најквалитетнија листа младих, школованих и поштених људи.
СП трибина, Бијељина - Фото: РТРС
СП трибина, БијељинаФото: РТРС

- Мој осјећај је да ће ти људи добити максималну подршку наших суграђана, зато што им је досадила политика ријалити шоуа, политика свађе и препуцавања. Ми водимо политику мира, политику слоге, економског напретка и то је оно за шта сам се ја и сви кандидати Социјалистичке партије залагали и такву ћемо политику водити и у будућности - рекао је Јовић.

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић нагласио је да ова странка подржава кандидата СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајла Лазића.

- Сматрамо да је важно да градоначелник буде из блока који ће сигурно остварити већину у Бијељини, као што смо имали и до сада и зато подржавамо доктора Микајла Лазића за градоначелника Бијељине. Мислимо да на тај начин можемо постићи пуну синергију, како Бијељине, тако и Републике Српске и њених институција - рекао је Ђокић.

Бијељина може да учини велике кораке ка привредном напретку и искористи подршку и Београда и Бањалуке, али јој требају промјене и другачија организација локалне власти, порука је Социјалистичке партије са предизборног скупа у Бијељини.