latinica  ћирилица
01/10/2024 |  20:33 | Аутор: РТРС

Радојичић: Очекујемо да будемо трећа политичка снага

Поносни смо што смо присутни у свим крајевима Републике Српске очекујући да ћемо бити трећа политичка снага по вриједности и величини у Бањалуци, рекао је носилац листе Независног покрета "Својим путем" за Скупштину града Бањалука Игор Радојичић, на завршној конвенцији у Банском двору.
Игор Радојичић, трибина - Фото: РТРС
Игор Радојичић, трибинаФото: РТРС

- Очекујемо да ћемо бити парламентарна странка у свих седам општина у којима се кандидујемо. Говоримо о нашим циљевима и идеалима, водимо позитивну кампању у којој причамо о демографији и демографским проблемима, о стратешком приступу и визији за Републику Српску и наше градове и општине, за рјешавање конкретнх пројеката - рекао је Радојичић.

На листама Народног покрета "Својим путем" Игор Радојичић много је младих људи који су први пут политички ангажовани, поручили су представници овог покрета.

Кандидат овог покрета за одборника у Скупштини града Бањалука Милан Грубор рекао је да су успјели за мјесец дана упорног рада да добију огромну подршку народа.

- Оно што нас посебно радује и испуњава је осјећај да се људи нама радују и да од нас очекују неко конкретно, нормално рјешење - рекао је Грубор.

Носилац листе за Скупштину града Приједора Раденко Бановић рекао је млади морају бити мотор и снага.

- Спремили смо неколико политика управо за њих - рекао је Бановић.

Очекујемо да ћемо задобити велико повјерење грађана и спремити се за визију о новој Српској за 2026. годину, поручено је на конвеницији.