latinica  ћирилица
01/10/2024 |  19:15 | Аутор: РТРС

Селак у Шипову: Биљежимо раст широм Српске

У Центру за културу у Шипову одржан је предизборни скуп Социјалистичке партије Српске.
СПС трибина, Шипово - Фото: Уступљена фотографија
СПС трибина, ШиповоФото: Уступљена фотографија

Многобројним присталицама СПС-а обратили су се предсједник партије Горан Селак, носилац одборничке листе Жељко Мандић, као и Милан Ковач, кандидат за начелника општине којег подржава и СПС.

- СПС је партија у успону. Широм Српске биљежимо раст и прилив чланства. Посебно ме радује ширење наше партије у Крајини. У Шипову ћемо заједно са начелником Ковачом сарађивати у интересу свих грађана. Вријеме је да Шипово максимално искористи своје туристичке потенцијале, али генерално и све привредне потенцијале, како бисмо грађанима обезбиједили још боље услове за живот, а ту најприје мислим на запослења - рекао је лидер СПС-а данас у Шипову.

Он је поручио да ова партија подржава Ковача, кандидата за начелника општине.

- Захвалност СПС-у и њиховим људима који се боре за боље Шипово. Имамо доста посла, али имамо и снаге и воље да радимо заједно и за све становнике Шипова. Очекујемо убједљиву побједу - рекао је Ковач.

Носилац листе СПС-а за Скупштину општине Шипово навео је да ће ова партија тек показати свој пуни потенцијал у овој општини.

- Најприје захваљаујем мојим суграђанима који су испунили ову салу до последњег мјеста. Ви сте доказ да смо на исправном путу и да чинимо добре ствари за нашу малу, али изузетно лијепу општину. У Скупштини ћемо дјеловати проактивно и у сарадњи са начелником наставићемо развијати Шипово - поручио је Мандић.