latinica  ћирилица
01/10/2024 |  15:29 ⇒ 15:37 | Аутор: РТРС

Лазић и кандидати СНСД-а са грађанима Бијељине: Слушам народ и никог више

Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, данас је, заједно са кандидатима ове странке за одборнике у Скупштини града Бијељина, прошетао улицама града и градском Зеленом пијацом, гдје су разговарали са грађанима.
Лазић са грађанима Бијељине - Фото: Уступљена фотографија
Лазић са грађанима БијељинеФото: Уступљена фотографија

Лазић је истакао да је Семберија лијепа, али да вриједни људи који овдје живе заслужују да буде још љепша и напреднија.

- Слушам народ, а народ ми каже само једно – да желе бољу, праведнију и напреднију Семберију. Хоћемо и можемо да направимо нове шансе за нашу дјецу и искористимо све потенцијале које имамо. Пред нама је много посла, али ја се посла не бојим. У Бијељини је мој дом и моја породица, увијек сам био с нашим људима и тако ће бити и убудуће. Спреман сам за све изазове који су пред нама, спреман сам да радим свакога дана како би наша Бијељина, наша Семберија, постала регионални лидер, што и заслужује - рекао је Лазић.

Бојан Савић, носилац одборничке листе за Скупштину града Бијељина истакао је да се на улицама Бијељине, као и у остатку Семберије, осјећа побједничка атмосфера.

- Осјећа се да је побједа близу, испред нас. Често то говоримо, али желим да то поновим и сада, јер је јако важно – дошло је вријеме да политику кукања и демагогије замијенимо политиком одговорности и политиком резултата. Микајло је човјек који иза себе има резултате, а пред собом јасан циљ, и заједно ћемо се прихватити посла већ 7. Октобра - рекао је Савић.

Са грађанима су разговарали и кандидати СНСД-а за одборнике Младен Милић, Александар Ђурђевић, Татјана Перић и Драгана Скочајић.