latinica  ћирилица
01/10/2024 |  12:19 ⇒ 12:41 | Аутор: РТРС

Сређује се Градски стадион за Борчеву премијеру у Лиги конференција (ФОТО/ВИДЕО)

До прве утакмице Борца у Лиги конференција са Панатенаикосом осталао је нешто више од два дана, а у клубу из Бањалуке настоје да на стадиону створе врхунске услове, како за играче, тако и за навијаче.
Нове столице на стадиону (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa) -
Нове столице на стадиону (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Замијењене су "трошне" столице, постављени су нови панои на којима доминира актуелни назив такмичења, а то је Лига конференција. Уљепшан је и простор за новинаре, као и за ВИП госте, а посебна атракција је тунел који води на терен, који је "украшен" мотивима из Борчеве историје.

Нове столице на стадиону (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Конференција за новинаре домаће екипе предевиђена је за сриједу у 12.00 часова, док ће клуб из Атине пред новинаре истог дана, али у 17.45 минута.

Утакмица првог кола Лиге конференција између Борца и Панатенаикоса игра се у четвртак на Градском стадиону у термину од 21.00 час.

У сврху европске премијере клупска администрација пустила је и кратки филм као најаву за меч, у којем подсјећају на најзначајније утакмице Борца у његовој историји, уз најљепше кадрове Бањалуке и позивају све навијаче да испуне Градски стадион до посљедњег мјеста са паролом: "Борче наш, нападај"!