latinica  ћирилица
01/10/2024 |  11:40 ⇒ 12:28 | Аутор: РТРС

Прњавор: Пријем за побједнице Музичког фестивала "Ритам Европе" (ВИДЕО)

Градоначелник Прњавора Дарко Томаш организовао је пријем за дјевојчице из овог града које су побиједиле на Музичком фестивалу "Ритам Европе", одржаном у Палама.
"Ритам Европе" - Фото: РТРС
"Ритам Европе"Фото: РТРС

Захваљујући побједи Маје Китић и чланицама Плесног студија "Гема", Прњавор ће идуће године бити домаћин овог музичког такмичења.

Маја Китић и четири чланице плесног студија "Гема" побједничка су петорка овогодишњег "Ритма Европе". Извођењем нумере "Тату" шведске побједнице Евровизије, одушевиле су публику.

- Ми смо узбуђене јер идемо у Шведску, затим у Будву на финале, као и што ћемо сада представљати нашу пјесму и у Будви и у Кикинди заједно са такмичарима ове године из Србије и Црне Горе - рекла је побједница Фестивала "Ритам Европе", Маја Китић.

- Било је јако напорно, вјежбале смо доста и стварно мислим да се труд исплатио и да смо показале максимум од нас - каже чланица плесног клуба "Гема", Тиса Белеслин.

Само ријечи хвале за наступ младих Прњаворчанки имају и представници фестивала. На суграђанке су поносни и у Градској управи.

- Најбољи и најквалитенији наступ икада који смо имали прилике да видимо у мојој десетогодишњој каријери као директора телевизијског - рекао је Игор Карадаревић, директор програма "Ритам Европе".

Бенд Деминутив чији је Маја Китић члан, у четвртак у Дому културе организује концерт, којим ће прославити побједу на фестивалу и пети рођендан од оснивања бенда.

- Казаћу да нико боље у посљедње вријеме, па и посљедњих година нико није представио свој град свој Прњавор као што су оне то урадиле. Заиста сам одушевљен свим оним што су урадиле - истакао је Дарко Томаш, градоначелник Прњавора.