latinica  ћирилица
01/10/2024 |  11:20 ⇒ 13:04 | Аутор: banjaluka.net

Ђајић: Хвала предсједнику Додику за подршку бањалучким пензионерима (ВИДЕО)

Велико хвала предсједнику Републике Српске Милораду Додику што је својом уплатом од 500.000 КМ "премостио" трошкове превозницима у Бањалуци и тако омогућио да се пензионери бесплатно возе бањалучким аутобусима, а након тога "натјерао" Драшка Станивуковића да измири обавезе из прошле године и да се настави бесплатан превоз пензионера, поручио је Владо Ђајић, предсједник бањалучког одбора СНСД-а и носилац листе ове партије за Скупштину града Бањалука.
Владо Ђајић - Фото: СРНА
Владо ЂајићФото: СРНА

Ђајић је нагласио да су пензионери ударили темеље Бањалуке и да заслужују сву пажњу друштва, руководства Града и Републике Српске.

- Сматрамо да пензонери поред бесплатног превоза, који им се никад не смије одузети и морају трајно имати и друге повластице, нарочито пензионери са најнижим примањима, у смислу рефундирања неких лијекова који нису на листи и разних донација за празнике, као што су Нова Година, Божић и Васкрс. Истовремено, пензионери заслужују мали знак пажње у смислу да се направе уговори са одређеним ресторанима и да пензионери који имају мања примања могу имати бесплатну прославу рођендана за себе и свог партнера - додао је Ђајић.

Ђајић се на крају захвалио предсједнику Републике Српске Милораду Додику што, како истиче, није дозволи да бањалучки пензоинери остану без бесплатног градског превоза.