latinica  ћирилица
01/10/2024 |  10:34 ⇒ 11:18 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Сабране лажи Драшка Ставнивуковића (ВИДЕО)

Потпредсједница СНСД Жељка Цвијановић објавила је на инстаграму видео у којем је како каже навела сабране лажи градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.
Жељка Цвијановић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Жељка ЦвијановићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Слагао, слагао, слагао... Сабране лажи и недјела Драшка Станивуковића, први дио - написала је Цвијановићева.

У видеу каже да је слагао да је финансирао кућу Милановића, те да то није урадио Станивуковић, већ Република.

- Слагао је да финансира споменик палим борцима, најмање 85 одсто финансира Влада Републике Српске, не Град, нити градоначелник. Слагао је да ће бити нови вртићи, нови мостови, а нема их. Слагао је да ће бити путева, нема ни путева ни асфалта. Слагао је да ће саградити нову градску болницу, приказивао је неке слике, скидао са интернета, али на крају ништа од тога. Болницу граде други људи, УКЦ, ортопедију, Слатину - навела је Цвијановићева.

Цвијановићева каже да је Станивуковић "слагао да ће радити картице пријатељства.

- Преварио је грађане, картице су постале непријатељи. Слагао је да ће платити превозницима, на крају је платио предсједник Републике Српске Милорад Додик. Слагао је да ће направити стручни тим за ревизију, па покупио неке људе који немају сви заједно три године радног искуства. Слагао је да ће грађани имати воду, а није је било у многим дијеловима Бањалуке, чак је била и неисправна за користити. Слагао је да ће градити паркинг мјеста. Слагао је да ће мијењати регулационе планове да би се могле градити школе, али није ни то испунио. Слагао је да је кисеоник на УКЦ Српске неисправан и тако угрозио живот пацијената и обезвриједио здравствене раднике. Слагао је и за легализацију - наводи Цвијановићева.

Каже да је "злоупотребио породичну трагедију зарад болесних политичких амбиција".

- Питам га како се може играти људским животима? Који политички циљ може бити толико велики да се играте трагедијом или смрћу нечијег дијетета - наводи Цвијановићева. 

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)