latinica  ћирилица
01/10/2024 |  09:02 ⇒ 09:04 | Аутор: РТРС

Друга продајна конференција Микрокредитног друштва "Flex Credit" БиХ: Наставак стратегије раста тржишног учешћа

У организацији Микрокредитног друштва Flex Credit у суботу je у Бањалуци одржана 2. Продајна конференција Flex Credit BiH 2024. Према ријечима Радмиле Бјељац, Country Manager-a Flex Credit-a у питању је један од најзначајнијих годишњих догађаја за ову компанију који окупља све запослене као и бројне госте из земље и региона.
Продајна конференција "Flex kredit" - Фото: Уступљена фотографија
Продајна конференција "Flex kredit"Фото: Уступљена фотографија

- Продајна конференција нам пружа платформу за размјену драгоцјених знања и искустава унутар наше индустрије. Посебно је задовољство организовати овакав догађај сваке године, јер вам пружа прилику да сагледате колико сте као компанија напредовали у односу на претходни период, а ми смо напредовали много. Другу годину за редом биљежимо снажан тренд раста свих најважнијих параметара. Настављамо храбро даље у правцу јачања свог тржишног учешћа, те иновирања кредитне понуде на начин да буде прилагођена различитим потребама наших клијената - наглашава Бјељац.

Flex Credit важи за једну од најбрже растућих компанија у БИХ, о чему довољно свједочи податак да су у само двије године од оснивања отворили 40 филијала широм БИХ путем којих услужују више од 18.000 задовољних клијената.

Директор продаје Војко Костић говорећи на тему продајне стратегије и организације пословне мреже најавио је у скорије вријеме отварање још 10 филијала Flex Credit-a, као и формирање нових регија у јужном дијелу Републике Српске као и на подручју Федерације БиХ.

- У жељи да останемо досљедни својој мисији, а то је пружање једнаке могућности за финансијску подршку свим клијентима без обзира на њихов тренутни социјални статус, настављамо ојачавати наше продајне капацитете. Отварамо нове пословнице, али оснажујемо се и кадровски јер осим доступности клијентима, важно је да стално унапријеђујемо квалитет наше услуге - истиче Костић.

Користећи искуства и методологију рада матичне групе, међународног финансијског холдинга MV Finance-a, у овом микрокредитном друшту истичу да се пословање врши по специфичном моделу multichannel услуге у којем се једнака важност придаје oflajn каналима продаје како и онлajн продаји потрошачких кредита путем савремених веб апликација.

- Континуирано радимо на аутоматизацији наших услуга, а развијамо и неке нове брендове у овој области како бисмо задовољили најшире потребе наше клијентеле. Међутим, не занемарујемо ни директан контакт са клијентима путем широке мреже наших пословница - додаје Бјељац.

Flex Credit BiH дио је међународне финансијске групације MV Finance која послује на подручју седам европских земаља, а по обиму пословања сврстава се у три највећа финансијска холдинга у региону. Група окупља компаније специјализоване за пружање услуга из домена потрошачких кредита.

Кренувши са интеграцијом савремених финансијских технологија у оквире свог пословања са потрошачким кредитима, група је постала дио једног од најбрже растућих финтецх сектора.

Продајна конференција Flex Credita окупила је више од 180 учесника, а завршила је додјелом награда најуспјешнијим радницима.