latinica  ћирилица
01/10/2024 |  07:16 ⇒ 07:18 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо - Бањалука ће бити боља и снажна престоница Српске

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, синоћ је посјетио Драгочај, гдје је са мјештанима разговарао о најважнијим проблемима, укључујући водоснабдијевање, лошу путну инфраструктуру и недостатак тротоара.
СНСД Драгочај - Фото: Уступљена фотографија
СНСД ДрагочајФото: Уступљена фотографија

Шобот је истакао да ће рјешавање ових проблема бити приоритет његове администрације, а једном ријешени, грађани се више неће суочавати с њима.

Фото: Уступљена фотографија

- Побјеђујемо - Бањалука ће бити боља и снажна престоница Републике Српске - поручио је Шобот, обећавши мјештанима Драгочаја да ће већ у првом мандату ријешити кључне инфраструктурне изазове - од побољшања путне комуникације до постављања тротоара како би сви мјештани, а посебно дјеца, имали сигурне путеве до школе.

Фото: Уступљена фотографија

Поред тога, Шобот је нагласио да се више неће причати о проблемима са водом и асфалтом након његовог мандата, јер ће они бити ријешени трајно и са одговорношћу. У свом програму истакао је и планове за систематске прегледе за све грађане, као и за смањење рачуна за енергенте кроз унапређење инфраструктуре.

Фото: Уступљена фотографија

- Ови проблеми предуго оптерећују свакодневни живот мјештана Драгочаја. Вријеме је да се више не бавимо основним комуналним питањима, већ да градимо снажнију и модернију Бањалуку. Побиједиће Драгочај, побиједиће Бањалука - поручио је Шобот.